Financiering

LET OP: onderstaande adviseurs krijgen momenteel erg veel aanvragen voor Tuindorp. Het is ook mogelijk om jouw financieringsverklaring op te vragen bij een andere erkende financiele adviseur.

Ben je geïnteresseerd in een woning in Tuindorp en benieuwd of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Daarmee weet je precies wat je kunt lenen en vergroot je ook de kans op je droomwoning. Daarnaast komt het voor dat de financiering van een woning niet haalbaar is. Dit is vervelend voor zowel jou als koper als de verkoper. Of er is juist meer mogelijk dan je denkt! Om meer zekerheid te hebben is het straks zodra de verkoop start verplicht om een financieringsverklaring te uploaden bij jouw inschrijving. Bekijk hier een voorbeeld van een financieringsverklaring.

FINANCIEEL ADVIES OP MAAT

De Rabobank en BorghHave zijn samenwerkend partners bij het project Tuindorp Hillegom. Dit maakt dat zij volledig op de hoogte zijn van het project, de verschillende woningen én de bijbehorende financieringsmogelijkheden. Het is niet verplicht om de check bij de Rabobank of BorghHave te doen, maar wel makkelijk en snel. Een financieringsverklaring dient ten alle tijden door een erkend financieel adviseur gedaan te worden.

RABOBANK

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan snel een afspraak voor een financiële check via de link hieronder met de financieel adviseurs Arjan en Estelle bij Rabobank of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

MAAK HIER EEN AFSPRAAK

Arjan van den Bergh

 

Estelle Wunderink

 

 

BORGHHAVE

Als je een huis gaat kopen, zul je waarschijnlijk een hypotheek moeten afsluiten. Hierdoor ga je een financiële verplichting aan voor de komende 20 tot 30 jaar. Het is daarom belangrijk om nu de juiste keuzes te maken.
Om te komen tot een passende hypotheek tegen de beste voorwaarden en de laagste lasten moeten vragen beantwoord worden zoals;
• Wat zijn je financiële verplichtingen?
• Hoeveel wil je lenen?
• Heb je spaargeld?
• Wat is je huidige inkomen?
• Hoe ontwikkelt je inkomen zich in de toekomst?

Door het beantwoorden van deze vragen kunnen wij bepalen hoeveel je (maximaal) kunt lenen en welke hypotheekvorm (of combinatie van hypotheekvormen) het beste bij je past. BorghHave, strateeg in financiën, heeft het antwoord op al je financiële vragen. Of het nu gaat om hypotheken, verzekeringen of pensioenen, bij BorghHave ben je verzekerd van een onafhankelijk, deskundig maar vooral persoonlijk advies.

Een vertrouwd aanspreekpunt, persoonlijk contact en een hoog niveau van dienstverlening kenmerken onze werkwijze. Kortom, kwaliteit van het financieel advies staat bij ons centraal. Scherpe rente voor nieuwbouwwoningen
Wij werken nauw samen met een groot aantal hypotheekverstrekkers. Voor nieuwbouwwoningen kunnen wij scherpe en aantrekkelijke rentetarieven aanbieden.

De beste manier om tot een hypotheek te komen die past bij je persoonlijke situatie is door middel van een onafhankelijk advies van een betrouwbare partner. Neem daarom contact op met Ruud, Gert Jan of Michael.
Je kunt ons bellen via 0252-241960, mailen via info@borghhave.nl of www.borghhave.nl

Ruud

 

Gert Jan

Michael