De verkoop is gestart!

De eerste fase is nu verkoop! Je vindt de prijslijst, het magazine, de toelichtingen over de toewijzingsprocedure en uiteraard de verkooptekeningen op de downloadspagina.

De inschrijftermijn loopt tot 21 mei 2024 09:00 uur. De volgorde van binnenkomst van de inschrijvingen maakt niet uit, zolang ze maar in de inschrijftermijn zijn binnengekomen.

Sluiting inschrijftermijn: dinsdagochtend 21 mei 09:00 uur

De eerste verkoopfase bestaat uit: 63 eengezinswoningen van 105m2 tot 136m2, 32 appartementen van 58m2 tot 62m2 en 10 beneden- en bovenwoningen van circa 98m2. Op de website vind je nu de prijslijst, toelichting (inclusief voorwaarden en inkomenseisen voor de 42 appartementen, beneden- en bovenwoningen) en uiteraard alle verkoopdocumenten. De digitale inschrijfformulieren vind je in jouw persoonlijke account. Hieronder staan de directe links naar de formulieren:

Appartementen: https://account.tuindorp-hillegom.nl/account/inschrijfformulier/

Beneden-bovenwoningen: https://account.tuindorp-hillegom.nl/account/inschrijfformulier-bebo-s/

Eengezinswoningen: https://account.tuindorp-hillegom.nl/account/inschrijfformulier-eengezinswoningen/

Bekijk hier het aanbod. Als je klikt op een woning in de vogelvlucht zie je ook gelijk kenmerken van de woning, zoals de prijzen, hoeveel kamers de woning heeft en welke duurzame energievoorzieningen je kunt verwachten.

Terug naar overzicht