Online start verkoop Tuindorp dinsdagmiddag 7 mei

Tuindorp gaat starten! Op dinsdagmiddag 7 mei start de online verkoop van de eerste verkoopfase in nieuwbouwproject Tuindorp Hillegom. De inschrijftermijn loopt van 7 tot 21 mei 2024.  

Start inschrijving: dinsdagmiddag 7 mei 

Sluiting inschrijftermijn: dinsdagochtend 21 mei 

De eerste verkoopfase bestaat uit: 63 eengezinswoningen van circa 105m2 tot 138m2, 32 appartementen van circa 58m2 tot 62m2 en 10 beneden- en bovenwoningen van circa 98m2. Vanaf de start van de verkoop zullen de prijslijst, toelichting (inclusief voorwaarden en inkomenseisen voor de 42 appartementen) en uiteraard alle verkoopdocumenten ook online staan. 

Je kunt je nu alvast voorbereiden op de verkoop door het aanbod te bekijken op de website. Als je klikt op een woning in de vogelvlucht klikt zie je ook gelijk kenmerken van de woning, zoals de richtprijzen, hoeveel kamers de woning heeft en welke duurzame energievoorzieningen je kunt verwachten. 

Woningen voor starters én doorstromers

Gaat jouw voorkeur uit naar wonen aan de laan, aan een hofje of wonen aan één van de groene parkstroken? Voor de 63 grondgebonden eengezinswoningen geldt géén maximale inkomensgrens en is er géén voorrangsregeling van toepassing op basis van de huidige woonsituatie.

Van de 105 woningen in verkoopfase 1 zijn er 42 prijsgebonden: de appartementen en beneden- en bovenwoningen. Voor deze woningen zijn in 2019 de vrij-op-naam-prijzen, koopvoorwaarden én voorrangsregels vastgelegd met de gemeente Hillegom. De prijzen worden geïndexeerd op de datum van start verkoop. De huidige getoonde prijzen zijn geïndexeerd tot en met december 2023 (zogenoemde ‘prijspeil’). De momenteel getoonde prijzen zijn richtinggevend en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Op de prijsgebonden koopwoningen zijn voorrangsregelingen en koopvoorwaarden van toepassing. Meer informatie over de voorwaarden voor toewijzing van deze woningen vind je op de website op de toewijzigingspagina.

Wil je je alvast goed voorbereiden en ben je nieuwsgierig of deze binnen je budget past? Laat dan een financiële check doen. Meer informatie hierover vind je op de website.

Volgorde van inschrijving maakt niet uit

Zodra de inschrijftermijn start kun je online inschrijven per bouwnummer, met een maximum van 10 voorkeuren. De inschrijftermijn duurt circa twee weken. Het moment van inschrijven binnen de termijn heeft geen invloed op de toewijzing.

Terug naar overzicht