Bekijk nu het aanbod van Tuindorp Hillegom!

Zie jij jezelf al wonen in deze prachtige, groene wijk? De start van Tuindorp Hillegom komt nu echt dichtbij: we verwachten in mei de eerste 105 woningen in de verkoop te brengen. Dit zijn 63 eengezinswoningen van circa 105m2 tot 136m2, 32 appartementen van circa 58m2 tot 63m2 en 10 beneden- en bovenwoningen van circa 99m2.

Je kunt je nu alvast voorbereiden op de verkoop door het aanbod te bekijken op de website. Als je klikt op een woning in de vogelvlucht zie je de kenmerken van de woning, zoals de richtprijzen, hoeveel kamers de woning heeft en welke duurzame energievoorzieningen de woning heeft. Bovenaan kun je klikken op 'Voorkeur toevoegen'. Zo sla je de woning op in jouw persoonlijke account. Wordt het bijvoorbeeld een appartement, de torenwoning of de moderne mansardekap? Aan jou de keuze!

De definitieve prijzen van de woningen in deze fase zijn nog niet bekend. Vanaf de start van de verkoop zullen de prijslijst en uiteraard alle verkoopdocumenten ook online staan. 

Woningen voor starters én doorstromers

Van de 105 woningen in verkoopfase 1 zijn 42 appartementen en beneden- en bovenwoningen de prijsgebonden koopwoningen. Voor deze woningen zijn in 2019 de vrij-op-naam-prijzen vastgelegd met de gemeente Hillegom. Deze prijzen worden geïndexeerd op de datum van start verkoop (dus naar verwachting in mei 2024). De huidige getoonde prijzen zijn geïndexeerd tot en met december 2023 (zogenoemde ‘prijspeil’). De momenteel getoonde prijzen zijn richtinggevend en er kunnen dan ook geen rechten aan worden ontleend.

Op de prijsgebonden koopwoningen zijn voorrangsregelingen en koopvoorwaarden van toepassing. Meer informatie over de voorwaarden voor toewijzing van deze woningen vind je nu op de website op de toewijzigingspagina.

Ook de 63 eengezinswoningen staan online. Gaat jouw voorkeur uit naar wonen aan de laan, aan een hofje of wonen aan één van de groene parkstroken? Voor deze 63 grondgebonden eengezinswoningen geldt géén maximale inkomensgrens en is er géén voorrangsregeling van toepassing op basis van huidige woonsituatie.

 

Terug naar overzicht